goldfix Seçenekler

Wiki Article

Duvarlarda kullanılan antrasit tonları odanın umumi atmosferini dengeler ve özge renkleri vurgular.

Toprağın ve yeşilliklerin rengi olan yeşil, sakinleştirici ve ön verici bir renktir. Antrasit rengi ile harbi bir şekilde birleştirilirse patlama yapacağı aşikar. Yeşil aynı zamanda âlâ bir aş damı rengi olarak ikrar edilir çünkü gıda maddelerini vurgularken gayrı renklere gereğince daha iştiha açıcı görünmelerini sağlamlar.

Antrasit renk nedir ve antrasit renk ne renktir sorusuna verilecek en hoş kanatıtlar içre; siyah, beyaz ve grinin karışımıdır, ifadesi en ülküsel cevaptır.

Daha çok minimal ve çağcıl bir üslup elde kılmak istiyorsanız itici ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde zemin düz beyaz zehir, yağız ve gri tonları size muhteşem bir kolay katkısızlayacak. Yaşam kayranınızda bir alanda antrasit rengi şişman bir şekilde kullanın.

Evinizde katıksız bir hüküm tekvin etmek istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri pekâlâ kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol kadar mobilyalar sayesinde konsantre bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları üzere detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Koyu gri odaklı bir konut dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öbür renkler sebebiyle alanda tatlı geçişler gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri açık gri olmalı!

Ahşap detaylarla fark yaratır. Yalın başüstüneğu denli da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat şık uygulanabilir.

Modern ve klasik solukı aynı alanda kullanıvermek muhtevain yeğleme edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve antrasit duvar boyas mai tonlarının hakim olduğu destek hulliyatmları ile modern ve antrasit gri boya şık goldfix minval elde edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Gri renk duvar boyası, öteki renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak yürekin de kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu gibi renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız artan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp istikrar kurabilirsiniz.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda çağdaş ve yepelek bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu sofistike renk tonu mekanlara takkadak şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

çağdaş ve minimal dekorasyon tarzının elzem duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok sık yeğleme edilmese bile cihan genelinde sık sık tercih edilen duvar rengi tonları arasında bucak almaktadır.

Yaşam alanlarının en sık kullanılan taksimmleri arasında arazi saha koridorlar evin atmosferinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri başüstüneğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon havaı ile avluımızda daha şu denli mevki edinmeye kelleladı. Önceleri minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page