Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Antrasit rengin bulunduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğalışveriştirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri beyninde mevzi aldatmaır.

Kampanyalardan istismar etmek sinein 6563 sayılı kanun kapsamında Tenvirat ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Hol, koridor ve antrete kullanılan ve evin sair odalarıyla ilişkiyı sağlayan tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet katar.

Evinizde refahlı bir yansıma kurmak istiyorsanız dinlendirici, rahatlatıcı tesiri mevcut ve bu sebeple yatak odası dekorasyonunda da çoğunlukla yeğleme edilen gök mavisinden dayak alabilirsiniz.

Hane sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar veya dolaplar mekanın umumi estetiğini kuvvetlendirir ve başka renklerle harmonik bir geçim esenlar.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir hava katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasit ile uyumlu renkler Antrasit ile uyumlu renkler, ekseriyetle nötr renk paletleri ile kombinlenir. Bu, mekanın umumi estetiğini vurgulamanın tarafı saf antrasit İle uyumlu renklerin zarifliğini korumasına yardımcı olabilir.

Elan itici tonlarla alay malay kullanıldığında rahatlatıcı bir bulaşık yaratırken, canlı renklerle beraberinde kullanıldığında henüz yürekli ve modern bir görünüm katkısızlar.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın elan kolayca aydınlatılmasını katkısızlar. Sarı renk tonu ailesinden engelsiz duvar rengi boyasıdır. öteki mobilya ve eşyaların rengi ile emeksiz düzen antrasit duvar boyas katkısızlar. Kapı ve temek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek hamam bir antrasit renk tonları hava yaratır.

Elbet birbirine mazmun ve görünüş olarak temel tabana bu zıt iki rengi bir arada istimal etmek midein esen bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz renk imdadınıza yetişecek ve olabildiğince aydınlık bir alana sahip olacaksınız. Beyaz ve turuncu size zait iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

Renk kullanımı mekanın duvarlarından kellelayarak ömür meydanındaki möble evet da dekorasyon unsurlarına derece geniş bir alana yayılır. Renklerin âdemoğlu psikolojisi üzerindeki etkisi bile dekorasyon çallıkışmaları esnasında nazar ardı edilemeyecek oranda önemlidir.

We also reference original research from other reputable publishers where appropriate. You can learn more about the standards we follow in producing accurate, unbiased content in our

Banyo içerisinde parlayan bir yapı yahut dizayna müsaade verilmeden yalnızca mat goldfix tonlarda antrasit gri renginde oluşturulan bir dekorasyon iç mimarlar aracılığıyla da yeğleme edilen ve önerilen bir düşüncemdır.

Report this wiki page